Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Panas !!! Nie Dia Gambar Nabil Raja Lawak Bercumbu

Tiga keping gambar Nabil Raja Lawak yang tersebar di beberapa blog dan ke tangan wartawan hiburan membuatkan Nabil rasa rimas dan susah hati. Nabil menafikan gambar panas yang mirip wajahnya sedang bercumbu dengan seorang gadis teman tapi mesranya, Nik Zaris Uqasha Senrose Nik Sen atau Qasha, 18, dalam aksi bercium mulut.

Nabil kata gambar tu bukan gambar dia dan Qasha tetapi menggunakan teknik superimpose yang canggih, sampai orang tak dapat kesan sama ada gambar tu tulen ke palsu.
Gambar tu tidak pernah disebarkan di mana mana media dan gambar tu kononnya diambil dari laptop Nabil secara curi.



Baru-baru ni Nabil yang pernah bercinta dengan Irma Hasmie dah putus, belum habis lagi cerita tu, timbul pulak kisah Nabil dengan Qasha ni yang dilihat mesra seperti sepasang kekasih. Qasha ni ialah kakak kepada pelakon remaja dalam Ahmad Durrah, Zaris Nelydia.


Nabil dan Qasha


Nabil dan Qasha yang dikatakan kekasih baru Nabil

Gambar panas yang tersebar dikatakan mirip Nabil



Alahai..betul ke tak betul tu gambar Nabil? tetapi telinga capang tu macam ku kenal heheh!!

p/s :  Tersalah langkah buruk padahnya, naik cepat jatuh pun cepat..hidup dalam dunia glemer mungkin boleh lupa diri..hidup ini ibarat roda2 kotaraya.

Aku pun xtau la kebenaran gambar2 diatas, ada yg cakap superimpose ada yg ckp betul hehehe nak tau lebih lanjut korang klik Tiga gambar panas mirip Nabil tersebar  artikel dari Berita Harian

Kredit kat tuan punya gmbar dan artikel, link tgk kt gambar..