Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Terbaru : Proton Inspira Vs Mitsubhisi Lancer

Pada suatu hari, Mitsubishi Lancer bertemu dengan Proton Inspira secara tidak sengaja ketika menunggu giliran di drive-thru McDonald. Oleh kerana bosan sebab servis yang agak lambat, diorang pun bersembang-sembang. Ikuti perbualan mereka seterusnya..
5104851379 c992df38ea update! Mitsubishi Lancer VS Proton Inspira
5105447574 f10daf6d4d update! Mitsubishi Lancer VS Proton Inspira5104851443 dcd74709b2 update! Mitsubishi Lancer VS Proton Inspira5105447672 df07f42905 update! Mitsubishi Lancer VS Proton Inspira5105447704 9bedcd27e8 update! Mitsubishi Lancer VS Proton Inspira5104851581 bfbd886265 update! Mitsubishi Lancer VS Proton Inspira

5105447446 2e627888b1 update! Mitsubishi Lancer VS Proton Inspira

Sapa gelak dia tak patriotik! Haha! This is epic! Sapa la punya kerja ni, confirm salah sorang owner Mitsubishi Lancer punya kerja ni. Ye lah, lepas ni tak market dah la kereta dia bila bawak balik kampung nak beraya. Haha untuk tu jugak!

Dengar cerita Mitsubishi terpaksa buat partnership dengan Proton sebab Mitsubishi Lancer tak laku kurang mendapat sambutan di Malaysia. Betul ke hah?

http://faeiz.com