Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Bukti Pendapatan Aku Seminggu Bersama TurboBulkSms


Salam,
Alhamdulilah benda yang aku war - warkan pada korang semua berbaloi la jugak. Inilah dikatan buat duit dengan internet part time.Kat atas nie adalah bukti pendapatan Turbobulksms aku seminggu je, bleh la masyuk la skit - skit campur dengan duit komisen topup aku lepas la bayar bil tenet aku bulan nie. Bagi korang yang berminat nak buat duit macam kat atas boleh la join bawah aku di GengTurbo.net eheheh!

Modal RM50 sahaja tapi korang dapat dapat macam - macam komisen antaranya komisen tajaan, komisen loyalti dan komisen withdraw. Korang klik ler link aku bagi tu dan buat sikit kajian ok. Belum terlambat lagi korang nak join sebabnya jumlah ahli berbayar terkini adalah baru 104 orang shj. Kajian Jabatan perangkaan 2008 mengatakan seramai 62.6% penduduk Malaysia yang menggunakan Internet adalah bersamaan dengan 17, 358166.2 penduduk Malaysia yang menggunakan Internet! Ramai bukan? So gunakan kebijaksanaan korang nak menarik minat diorang untuk join group korang. Semakin berkembang group korang semakin mantap ler duit masyuk!!! korang juga bleh promosi offline tebar browser ker iklan kat mana - mana majalah atau suratkhabar mmg berkesan.

Last sekali aku nak bgtau sapa yang masuk bawah aku ..aku nak kasi website www.ten-rm.com secara percuma shj. Dlm tu ada 50 Script affliate terbaik dan keuntungan affliate dia 100% RM10 shj setiap ahli yang masuk. Kalau korang nak tau website nie tgh meletup skrg sbb murah shj. Apa lagi jom berturbo Vrommm Vrommm GengTurbo.net  Daftar Cepat Sebelum Kena Tinggal......

Orang Gila Main Dam

Dua orang pesakit di Hospital Permai sedang melepak di bawah pokok. Di situ ada kerusi

dan meja tempat berehat. Mereka boring gila, dah la gila boring gila pulak sampai naik gila dibuatnya.

Orang gila 1 : “Kita main dam jom!”

Orang gila 2 : “Tapi takde buah dam”

Orang gila 1 : “Kita main bayangannya aja.”

Lalu tanpa papan dam mereka memulakan permainan dam. Tak, tak,tak -haha aku makan 3 buah dam ko terus naik haji!”

Begitu syoknya mereka bermain, hingga waktu rehat habis.

Selepas mereka masuk, tukang sapu datang ketempat mereka bermain dam aji bayangan tadi, lalu berkatalah dia.

Tukang sapu : (sambil menggerakan tangan) “Dasar orang-orang gila, selesai main dam bukannya nak kemas balik!”

Logic Thinker

Pada suatu hari di suatu gerai makan, masuklah seorang berpakaian smart (panggil Ajoi jer ek..) dan minum di gerai tersebut.

Tauke warung tersebut (Wak Radin) yg boring takde pelangan lain mengajak Ajoi berbual..

Wak Radin: Apa Pekerjaan Bapak?

Lalu Ajoi itu jawab: “Ooooo saya adalah seorang Logic Thinker”.

Wak Radin pelik dan bertanya: “Logic thinker? Kerja aper tu?”

Ajoi menjawab: Susah nak terangkannya, bukan pekerjaan yg biasa, tapi saya akan beri Wak satu contoh ok?

Wak Radin: OK!

Ajoi: Ok mula-mula – Apakah Wak punya akuarium?

Wak Radin: O ya saya ada akuarium yg besar di rumah.

Ajoi: Ok kalau Wak ada akuarium, logiknya Wak ada ikan.

Wak Radin: Yup saya ada ikan macam-macam jenis.

Ajoi: Kalau Wak ada ikan, pasti Wak sayang binatang.

Wak Radin: O ya betul sekali saya sangat sayang pada binatang.

Ajoi: Kalau Wak sayang binatang, apalagi pada anak wak! Wak pasti sangat menyayangi anak wak.

Wak Radin: Betul sekali (suka) saya mencintai anak saya lebih dari ikan.

Ajoi: Inilah logiknya, jika Wak ada anak, pasti Wak ada isteri.

Wak Radin: Mestilah, saya memang ada isteri yg cantik jelita.

Ajoi: Tentu saja saya tahu karena itu semua hanya logik jer. OK sekarang pertanyaan terakhir, jika wak ada isteri dan anak, bererti wak tidak mati pucuk! Betul?

Wak Radin: 100% betul saya tidak mati pucuk.

Ajoi: Hmm begitulah lebih kurang logic thinker itu.

Wak Radin: Ooo begitu ek? Wak faham sekarang (sambil takjub).

Setelah pelangganya itu pergi, datanglah kawannya dan bertanya:

Kawan: Aku tgk Wak borak bukan main rancak, citer aper?

Wak Radin: Ooo tadi saya berbual pasal kerjaya Logic Thinker.

Kawan: Apa itu Logic Thinker?

Wak Radin: Begini saya terangkan (muka konfiden giler).

Pertama-tama saya tanya dahulu, Ko ada akuarium tak?

Kawan Wak : Takde, naper?

Wak: (berkata dgn keras dan pasti) BERERTI ANDA MATI PUCUK!!!