Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Aku x dapat update blog selama sebulan!

Assalamualaikum

Kepada pelawat2 dan peminat2 kelakargila dan member2 bisnes aku memohon berjuta2 kemaafan disebabkan xdapat update blog kelakargila. Ini disebabkan aku terpaksa menjalani Kursus di Negeri Sembilan selama sebulan. So korang jaga diri baik2 ok.

Blog - blog jugak kerja mesti diutamakan,  aku nie kerja makan gaji je, duit online pun buat jugak...hehe tu wajib sbb dapat juga cover2 bil2 yang banyak terutamnya bil elektrik rumah tu melambung2...adolaaa..

Akhirnya, emm aku nie baru balik kedah nie penat la drive 5 jam aku nak rehat puas2 ..esok pun ade 1 hari lagi aku free..lepas tu 30/6/10 kena pi kursus la aku.Ati nie berat sangat nak pergi tp tu la dinamakan pengorbanan. Korang xtau kursus aku mcm mana memerlukan fizikal dan mental yang kuat baru bleh kesana. Baru je buat medical checkup. Alhamdulilah semuanya ok.

Ok lah, jumpa korang sebulan lg ok, Bye!