Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Macam Mana Nak Pasang Add Me Facebook (FB)

Ok Disini aku nak buat skit tutorial ringkas tentang add me Facebook, sbb ramai pakai facebook tapi diorang tak pandai letak diorang punya fb kat blog or website, aku nie bukan suka sangat menulis2 nie sebenarnya..so aku pendekkan je la.

pertama korang klik kat profile korang


lepas tu nnt keluar la id korang copy dan paste je


nie code yang perlu perlu anda sambung dengan id korang : -

http://www.facebook.com/addfriend.php?id=yourID
nie contoh code facebook aku ler..kalau nak add ...add je la aku kekekeke

http://www.facebook.com/addfriend.php?id=634411919
 nie contoh button yang comel..korang letak la ayat korang sendiri, aku pun pelik template aku nie bila aku tekan quote tu x menjadi la, pandai2 la korang buat button ok. Kalau xnak buat buton letak ler gambar ke ape2..dan yang penting letak code atas tu ok...Good luck! 


button aku akan jadi macam nie ...

Mari Belajar Bahasa Jepun

01. Yang pemarah – KEIJI CACIMAKI

02. Yang suka berjimat – SAYORI SUKAMURA

03. Yang bisu – KIETA TADASORA

04. Yang suka makan nasi – NANACHi KASIBANYA

05. Yang suka layan blues – APO NADIKATO

06. Yang suka belajar – ASHIKO ULANGKAJI

07. Yang kerap bikin kacau – WAKASI HURUHARA

08. Yang sangat kedekut – MATIMATI TAMOKASI

09. Yang suka sangat tidur – ICHIBAN TIDOMATI

10. Yang suka mengintai – HINTAI AKOSUKA

11. Yang tua – TARAGIGI PADANMUKA

12. Yang kena tinggal bini – SUSAHATI BINILARI

13. Yang suka merempit – SAJA CARIMATI

14. Yang Lembab – AYUMI CIPUTBABI

15. Yang suka BERSUMPAH – SAIIFOOL BAUKARI

perkataan ataupun nama yang terdapat di atas tiada kena mengena dengan yang hidup atau yang mati. Kalau ada pun hanya kebetulan sahaja.