Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Kenapa Perempuan Melayu Sering Dirasuk

Kes ini berlaku betul diruang pelajar perempuan membasuh kain. Berlaku diasrama puteri. Kebanyakan yang terkena rasukan adalah gadis melayu dan tidak pernah ada kes berlaku pada pelajar kaum Cina dan India. Di mana salah nya...

Kita ikuti percakapan antara bomoh melayu dan syaitan.

Kes histeria di sekolah kat BSB... ..Misteri di Asrama Puteri terjawap!

Suatu hari, ada seorang ketua bomoh yang begitu berani hendak berjumpa dengan sekumpulan jin yang berlegar2 di asrama hinggakan mereka merasuk sebilangan pelajar di sek itu. Ketika sampai di sebuah bilik, ketua bomoh pun membaca sejenis mantera. Selepas membaca mantera, ketua bomoh pun memanggil ketua jin itu. Lalu ketua jin itu pun datang dengan menunjukkan wajah rupanya yang begitu hodoh dan jijik. Hinggakan ketua bomoh yang begitu berpengalaman itu pun hampir2 pengsan dibuatnya!

Hinggakan mayat reput pun lebih baik dari wajah si ketua jin itu!!! Tapi si ketua bomoh tetap kuatkan semangatnya yang jitu. Lalu si ketua bomoh pun bertanya dengan kuat dan nyaring, menampakkan semangatnya yang tidak kendur walaupun terlihat sesuatu yang begitu menakutkan itu.

"Mengapa kau rasuk pelajar sekolah di sini hah? Jawap!!!" Kenapa gadis Melayu jadi sasaran kau wahai syaitan yang direjam???"
Dengan menarik nafas panjang, si ketua jin pun menjawab... "Siapa Bilang Gadis Melayu Tak Menawan Tak Menarik Hati, Tiada Memikat", "Kalaulah Memang, Tak Mungkin Aku Tertarik, Kalaulah Sungguh, Tak Mungkin Aku MERASUK... " "Aduhai... (korang nyanyi la sendiri smp abis) hahahaha...

Bukti Pembayaran Ke-2 Duit Dari Redtaggy

 Warning: Lupakan hasrat korang nak sertai redtaggy sbb redtaggy dah bungkus! Topik ini dah lama dan tidak releven lagi, Tq!

Jeng jeng jeng aku dapat duit lagi...so korang tgk ler 21/05/10....nie bukan tipu punya...nie kali ke-2  dh aku terima bayaran..update terbaru bayaran akan diterima setiap 10 hari sahaja. 10 hari tu termasuk hari cuti ..sabtu dan ahad..so jadinya 10 hari tepat2 la kita dpt payment.


kalau korang terlepas topik2 lama korang bleh rujuk disini :-

Redtaggy part 1 and Redtaggy part 2 

ok ler kalau sape rase nak mencuba tu bleh mencuba, baca betul2 apa yang dia tulis kat website rasanya x perlu korang tnya aku banyak2...


Cara nak register klik Kat Purchase Form


1) INTRODUCER REF. NO letak no : 0133


2)Tag parcel korang select : 1


lain2 korang isi mcm biasa...isi kaler ijau  shj ok, lepas tu korang submit la.Dah keluar maklumat untuk korang bayar korang simpan elok2, print screen kan dan save gambar dulu...sebab dia xkan kasi dh kalau korang tutup. Dah bayar jangan lupa sms ke no yang dia kasi..Sms tu penting!

nnt bila dh dapat payment korang isi borang repeat dan bayar mcm biasa..bornag repeat ada kat purchase form..ape2 x paham ym aku: blitz5755