Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Hampeh Punya Ayah

Sang ayah dan ibu sangat marah dan menyesal bila mengetahui anakperempuan mereka hamil.

"Siapa si bedebah tu," jerit sang ayah, sedang si ibu menangis. "Suruh dia datang sini!"

Si anak pun telepon le mat yang bertanggung jawab. Setengah jam kemudian sebuah kreta Ferrari merah berhenti didepan rumah. Seorang lelaki separuh baya keluar dari kereta, memberi salam lalu masuk kerumah. Lelaki itu berdepan dengan mak dan ayah perempuan yang telah dihamilinya.

Dia berkata, "Saya lelaki yang telah menghamili anak anda. Tapi terus terang saya katakan saya tidak dapat menikahi anak anda kerana isteri saya tak membenarkan. bagaimanapun, saya tetap bertanggung jawab atas perbuatan saya. Sekiranya anak anda melahirkan seorang bayi perempuan saya akan wasiatkan untuknya dua buah supermarket, sebuah rumah banglo dan wang tunai RM5 juta. Sekiranya dia melahirkan anak lelaki saya akan wasiatkan

untuknya dua buah kilang, dua buah supermarket, dua buah banglo dan wang tunis RM10 juta. Tapi sekiranya anak anda keguguran apakah yang harus saya lakukan?"

Sang ayah berfikir. Siibu berhenti menangis. Akhirnya sambil menepuk bahu lelaki itu sang ayah berkata,

"Kalau camtu hang cuba le lagi."

Dapat RM40 dlm masa 10 hari ( Pelaburan duduk diam dapat duit)

  Warning: Lupakan hasrat korang nak sertai redtaggy sbb redtaggy dah bungkus! Topik ini dah lama dan tidak releven lagi, Tq!


Semalam masa aku aku kerja ada member aku..dok sembang2 dengan dia pastu dia cerita ada satu pelaburan nie mmg masyuk la...tggu 10 hari dpt rm40... pastu duit yang kita labur x hangus...rm100 je.aku nie bukan jenis minat sangat pasal pelaburan2 nie..tp xtau la mcm mana aku mcm nak try yang nie. Rm100 tu tak la ralat sgt kan...tp aku nak try la..tgk plan dia mcm bagus. Kat bawah nie aku terangkan serba ringkas bekenaan plan2nya. Benda nie start Bulan MAC 2010. .

  • Sehari bleh labur RM100 Shj
  • tggu je dlm 10 hari dpt RM40
  • kalau korang nie jenis berani labur la ari2 tp maximun 10 hari je rm1000 je sbb hari ke 10 korang dh dpt RM140 duit yang korang labur hari pertama dulu.
  • x cari orang pun dapat duit
  • lepas 10 hari duit kita x hangus..kita bleh repeat balik labur
  • kalau ada downline dpt RM18 ..ok la tu
  • Kalau downline repeat kita akan dpt RM18 jugak ..
  • Jadinya ..selagi syarikat nie jalan...korang tetap la dpt duit
  • bayar terus ke bank kita...xde ewallet... 

PLAN BIASA

contoh: Ahmad daftar hari isnin Keluarkan RM100 hari ke 2,3 dan 5 
ada orang masuk bawah ahmad. Hari ke10 ahmad dapat la RM140. Jadi ahmad repeat 
labur balik RM 100. Tgk Downline ahmad repeat jgk jadi ahmad dpt lagi duit.




 PLAN UNTUNG SETIAP HARI



website dia....http://www.redtaggy.com/


cara nak register klik Kat Purchase Form


1) INTRODUCER REF. NO letak no : 0133


2)Tag parcel korang select : 1


lain2 korang isi mcm biasa...isi kaler ijau  shj ok, lepas tu korang submit la.Dah keluar maklumat untuk korang bayar korang simpan elok2 sebab dia xkan kasi dh kalau korang tutup. Dah bayar jangan lupa sms ke no yang dia kasi..Sms tu penting!


Aku pun masuk la..plan mana xleh ckp kt korang :)..sbbnya aku tgk plan pun cantik 10 hari je.. website pun canggih..ada jadual payment,repeat,downline semua complete.Ada lesen SSM..Ok Setakat tu sahaja aku terangkan. So kalau sape2 berminat nak cuba bleh YM aku blitz5755.Gunakan kebijaksaan korang ! Tiada paksaan...

Download Pamplet Disini