Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Sape nak jadi agen STREAMYX....Komisen lumayan !!! (Dengan Sistem Affiliate)



INI ADALAH PELUANG BUAT DUIT TANPA MODAL.
SILA BACA DENGAN TELITI.


Peluang untuk jadi agen streamyx.
Register untuk diri sendiri dan kaum keluarga pun boleh....
Bukan susah pun nak register.. masukkan email sahaja dekat bawah tu ada join us.
Then check email (dalam INBOX dan SPAM).

Komisyen di bayar selepas 2 minggu pemasangan di buat...kan senang.. terus masuk dalam account bank.

Tambahan lagi, ada komisen berperingkat (MLM) sehingga 3 level.
Tapi ini MLM anda xperlu bayar duit untuk join.

Terdapat lagi produk-produk akan datang seperti P1, celcom broadband, dan lain-lain.

Apalagi cepat...register sekarang...

sebarang pertanyaan
ym: blitz5755



Pesakit Dan Doktor Bedah

Seorang pesakit yang akan dibedah terbaring di katil bilik bedah dengan muka yang pucat. Seorang doktor bedah muda masuk sambil menyapa pesakit tersebut dengan ramah.

"Awak kelihatan takut sekali, jangan bimbang, semuanya akan berjalan dengan baik dan lancar, jadi tabahkan hati mu..."

"Bagaimana tidak takut doktor, seumur hidup, inilah kali pertama saya dibedah."

"Sama-sama, saya juga kali pertama buat pembedahan, saya sama sekali tidak merasa takut..."

Harijadi yang ke 17


Seorang anak bertanya pada ibunya.
Anak : Mama, bila harijadi saya ke-17 nanti, boleh buat pesta dirumah?

Mama : Boleh...boleh..Nanti mama akan aturkan.

Anak : Ma, ..boleh saya mengajak kawan-kawan saya sekali?

Mama : Boleh, ..nanti mama uruskan jemputannya.

Anak : Ma.., boleh saya pakai baju baru berwarna pink tak?

Mama : Boleh...boleh, nanti mama belikan.

Maka tibalah harijadinya yang ke-17 itu, berpestalah dirumahnya, kawan-kawannya sudah datang, anak itu memakai baju barunya dan kembali bertanya pada mamanya.

Anak : Ma..boleh saya pakai lipstick tak?

Mama : Tak boleh!

Anak : Alah.....mama, pada harijadi ke-17 ini kan terjadi cuma sekali dalam hidup, takkan pakai lipstick pun tak boleh...

Mama : Tidak boleh.! Kamu boleh adakan pesta, kamu boleh menjemput rakan-rakan kamu, kamu boleh pakai baju pink baru itu, tapi kamu tidak boleh pakai lipstick

Anak : Alaaaa ....boleh la mama........., please.....

Mama : Azwan!!!!! kali ini mama tidak mahu berkompromi... TIDAK BOLEH, kamukan Lelaki!

Asal Usul Hantu Dalam Msyarakat Melayu



1. Hantu Raya - Berasal dari Tanah Melayu.
Dipercayai terkorban di dalam satu kemalangan
jalan raya, sebaik saja keluar dari Pudu Raya
untuk pulang berhari raya.......kegemarannya
mencuri kuih kuih raya. Tempat
menginapnya disyaki di balai - balai raya.

2. Hantu Langsuir - Dikenal pasti berasal dari
Tanah Seberang.
Ceritanya bermula di suatu pagi raya bila
seorang suri rumah sedang memasang
langsir lalu terjatuh dari tingkap, terus mati.
Selepas itu, dia selalu
datang menjeguk langsirnya. Hobinya bermain aumm
cak di tepi langsir.

3. Hantu Stokin - Berasal dari kawasan
perindustrian Shah Alam.
Merupakan seorang taukeh stokin yang berjaya
sehingga lupa rumah tangga.
Hidupnya asyik dengan stokin. Tidur stokin,
makan stokin, minum stokin sehinggalah kawan
kawan menggelarnya Hantu Stokin.

4. Hantu Jerangkung - Di percayai berasal dari
Tanah Besar China. Ia bekerja sebagai penjerang
kangkung di sebuah restoran. Hari hari kerjanya
jerang kangkung dalam sebuah periuk besar. Satu
hari seorang kawan menyergahnya dari belakang,
kerana terlalu terkejut ia jatuh dalam periuk
itu. Perkataan akhirnya ialah 'jerang.....kung',
jadilah Hantu Jerangkung.
Hobinya mencangkung dan tempat tinggalnya dalam
almari, sebab tu le ada lagu 'Jerangkung Dalam
Almari'.

5. Hantu Pontianak - Disyaki berasal dari India.
Seorang lelaki, Mr.Ponti mendapat seorang anak
perempuan yang sangat hodoh. Orang kampung
selalu menyindir anak ponti ini. Ponti punya
anak - Ponti punya anak Ponti
punya anak. Ponti sangat malu dan mengurung
anaknya. Selepas 5 tahun,anaknya keluar dari
rumah dan terkejutlah seorang nenek, Oi!
Pontianak...Lekatlah nama pontianak.

6. Hantu Penanggal - Seorang ibu tiri yang
kejam, hobinya menanggalkan kain anak tirinya
selain kain lakinya. Dah
terbiasa dia rasa seronok pulak.
Dia melebarkan hobinya dengan menanggalkan kain
orang orang kampung.Hebohlah satu
kampung 'Lari..lari.....Penanggal'. Bila dia
melihat sesuatu yang menarik seperti kurap,
panau, kayap dan anu.....dia pun mengilai
semahunya.

7. Hantu Pocong - Berasal dari Puchong. Nama
sebenarnya Amat Garpu Bin Mat Sudu. Dia ni suka
sangat menipu, senang cerita...kaki cong le. Bila
dia mati terlompat lompatlah dia, nak pergi cong
orang. Pucong! Pucong!

8. Hantu Kom-Kom - Berasal dari Hantu
Komputer,macam korang yang suka main Komputer
surf internat sampai 24jam hingga
tak ingat dunia.Disebabkan
suka main komputer hingga mati pun depan
komputer,..........komputer,komputer.akhir
sekali di sebutlah hantu KOM-KOM..shortcut dari
Komputer jadi ler
KOM..sahaja.... samala macam
korangggg!!!