Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Ikan apa nie..besarnyer

Ikan paus kot....entah la. kalau korang tau ikan apa..bgtau sat...nie kalau lalu tepi aku tenagh mandi laut tobat terkencing...

The two boys

Two boys walk into a field where a lake sits in the middle. They see a naked woman swimming in there, and one immediatly runs in the other direction.

The second boy runs after him and asks," Why did you run away?"

The first boy replies, "My mom tells me if I see a naked woman, I will turn into stone, and I felt something getting hard."

Husband & wife

Husband working abroad wrote to his wife..
Dear Sweetheart,
I can’t send my salary this month, as I have overspent. I’m
sending 100 kisses instead.
You are my sweetheart.
Signed, Your Husband,
———————-
His wife replied…*
Sweetheart Dearest,
Thanks for the 100 kisses, below is the list of expenses…
1. The Milk man agreed on 2 kisses for one month’s milk.
2. The electricity man agreed only after 7 kisses.
3. Your landlord comes every day to take 2 or 3 kisses instead of the rent.
4. Supermarket owner did not accept kisses only, so I gave him other items .. (hope u understand??)
5. Other expenses 40 kisses.
Please don’t worry about me, I have a remaining balance
of 35 kisses and
I hope I can complete the month using this balance.
Shall I plan the same for next month? Please Advise !
Signed, Your Wife

Ini semua tongkat ali punya pasal

Pada suatu pagi, seorang isteri dengan lembut telah bertanya kepada suaminya, “Abang nak makan apa pagi, ni? Saya buatkan nasi lemak…nak? Atau abang nak nasi goreng ke atau roti canai ke? Atau saya buatkan roti telur nak?” Suaminya pun berkata,”Tak payahlah. Abang tak ada selera langsung nak makan. Ini semua Tongkat Ali punya pasal”.
Sampai ke tengahari, isterinya pun bertanya lagi, “Abang nak makan apa tengahari ni? Saya masakkan abang kari daging…nak? Atau abang nak makan ikan ke atau ayam ke? Saya boleh masakkan sambal atau sup atau sweet & sour”. Suaminya berkata lagi, “Tak payahlah. Abang masih tak ada selera nak makan. Ini semua Tongkat Ali punya pasal”.
Sampai ke malam, isterinya pun bertanya lagi, “Abang nak makan apa malam ni? Saya masakkan abang ayam goreng ..nak? Atau abang nak makan fish & chips ke atau burger ke? Atau abang nak hot-dog? Suaminya berkata lagi, “Tak payahlah. Abang masih tak ada selera nak makan. Ini semua Tongkat Ali punya pasal”.
Lalu isterinya pun berkata, “Kalau begitu, boleh tak abang tolong bangun dari atas saya sekejap. Saya nak pergi makan kerana dah lapar sangat ni!!!!” “Dari pagi tadi tak makan” Ini semua Tongkat Ali Punya Pasal!!!

Gambar lucu lucah

Gambar lucah dibawah telah di beri nama sebagai Naked Chick

Naked Chick
dan gambar di bawah ini pula aku sendiri pon tak tau nak bagi nama ape. He Hee. Kecik-kecik lagi dia dah pandai stim. Hahaha kalau aku pun stim gak LOL
Lawak Lucah Versi Gambar - 18sx

TERBARU - Rm30je.com pra pelancaran



Jom jadi terawal... Baru 24 orang skrg berdaftar..anda berpeluang mencari seberapa ramai lg pengguna internet...cepat hanya rm30 je..selepas anda mendapat website dengan nama anda sendiri anda boleh mendapat pulangan yang berlipat ganda lg....iklankan di facebook dan dimana jua...pasti berbaloi2...Rm30 je modai sy dh dapat rm80 dh nie..baru daftar pg td......hehe...jom support KELAKARGILA sambil buat duit!!!!

Mahukah anda menerima limpahan
RM20 dan RM10 setiap jam
masuk ke akaun Bank Anda??
Tidak mustahil dengan hanya bermodalkan RM30
Realisasikan Impian Anda Bersama Kami
Ciri-ciri Hebat RM30JER.com
        -Hanya RM 30.00, sesiapa pun mampu
        -100% Paid Out Bonus
        -Tanpa Melalui Akaun Bank Admin
        -Tanpa Cas Admin
        -Komisyen Terus Ke Akaun Bank Anda
- KLIK SINI