Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Club Asteria - Perkongsian Bisnes Sebenar

Assalamualaikum / Salam Sejahtera
 
Macam mana hari ini ? bagus ker? Saya penaja anda Eliass Abdul Hamid ingin meyakinkan anda semua dengan asteria anda tak perlu ragu2 lagi, Asteria adalah perniagaan sebenar, kita hanya dapat untungsebagai ahlinya, mcm koperasi la lebih2 kurang konsepnya.

Saya dengan ikhlas nak bgtau saya join asteria 10 hari dh income saya 2x ganda daripada modal..asteria nie kalau sape rajin usaha makin bertambahlah rezekinya..kalau nak duduk saja pun takde masalah punya sbb ada plan rilek TIDAK PERLU MENAJA saya tahu bukan semua orang macam saya..

 
OPSSS!! bagi yang belum mendaftar lagi sila daftar di webgroup malaysia dan ikut step2 yang diberikan agar anda tidak sesat utk mulakan bisnes bersama asteria [Rujuk dibawah],untuk pengetahuan cik2 semua yang hensem2 dan ayu2 nie modal untuk permulaan perniagaan asteria hanya 20usd (Gold) sahaja, skrg ada promosi dari asteria, yang mana ianya dipanggil Matching Bonus, Asteria-Club ada menyediakan promosi istimewa seperti berikut, Anda boleh menambah atau membeli Asterios untuk mendapat lebih keuntungan dan mempercepatkan mencapai bonus $400 semingg
u.
 
1)Beli (topup) Asterios 250 (250 USD) anda mendapat free 250 Asterios Jumlah = 500 Asterios  LIHAT JADUAL KLIK SINI

2)Beli (topup) Asterios 500 (500 USD) anda mendapat free 500 Asterios Jumlah = 1000 Asterios LIHAT JADUAL KLIK SINI

3)Beli (topup)  1000 (1000 USD) anda mendapat free 1000 Asterios,Jumlah = 2000 Asterios  (Yang nie makan 4 lvl huhuh)  LIHAT JADUAL KLIK SINI

Bagi yang dah jadi silver or gold bolehlah menambahkan lg income2 anda dengan membeli asterios. Bagi yang belum bergerak2 lagi..ragu2 lagi sila la cepat2 sebabnya kawan2 kita dh mula mengorak langkah nie, saya pun slow2
merangkak...kalau sape topup besar maka tertinggal la saya kt belakang..alahai.

Kepada yang tak tahu cara nak depositkan duit ke dlm alertpay, anda boleh beli alertpay dari admin di website asteria2u atau beli terus alertpay menggunakan debit kad anda..gunakan google dan buat sedikit kajian.
cara mendepositkan alertpay menggunakan debit kad atau banyak lagi kaedah2nya.
Berkenaan website asal asteria tu yang selalu mcm disconet tu korang jgn risau, ini disbbkan terlalu ramai user sedang melakukan aktiviti, website tu kalau korang nak tau masih peringkat BETA lg, skrg baru upgrade
peringkat ke2. Insyallah tahun hadapan akan diselesaikan mereka. PEMBAYARAN okey tau ! web shj tersekat2..Korang pakailah mozila kalau tersangkut atau dc klik je try again2 smp boleh...xde masalah sebenarnya.
3 senjata diperlukan utk anda memulakan perniagaan anda bersama asteria

1)Akaun webgroup Malaysia http://www.asteria2u.com 
2) Akaun alertpay (bank internet)  https://www.alertpay.com 
3) website asteria sebenar https://www.club-asteria.com

Akhir sekali jom la bergerak skrg, nasihat saya daripada dok masuk program2 merapu baik join asteria! Terjamin sikit! jangan lupa saya nie penaja anda di web asteria sebenar Eliass Abdul Hamid (65838),
bagi yang telah terdaftar bawah org lain xpe la sy halalkan, lembu punya susu sapi dpt nama biasa la..huhuh
Apa2 kemuskilan boleh rujuk saya eliass atau admin atau pakcik GOOGLE. Add sy di YM bleh jgk chat: blitz5755. skype: antubosan

Latest income minggu nie

No comments:

Post a Comment