Jika anda masih baru disini, sila masukkan email anda utk dapatkan update-update terkini melalui email dan melanggan kelakargila:

Delivered by FeedBurner

Cepatlah syg....tak tahan nie...........

satu kapel baru dikahwinkan pas kantoi buat maksiat kat loji najis...di mlm perkahwinan mereka...

Isteri : abg, ayg nk 'ehem' nie.....cepatlah...... xtahan dah....

si suami yg ada dlm jamban dgn segera membasuh kuman2 nya kerana dia tahu isterinya dah x tahan ..maklum la...1st nite...si suami segera membuka pintu jamban tanpa sebarang baju di badannya...

Isteri : abg....Cepatle....

Suami : iye la..jap..abg pown x tahan gak.......

Isteri : huh..?? abg x tahan pe..???

Suami : nk 'eheemmmm2' la..

Isteri : lol,,,ayg nk g ehemmmm la....sbb bende tu dh ngah lekat2 kat ujung dah nie,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Suami : hampeh!!!!!!!!

* "ehemmm' <== nk g berak

3 lelaki

Pada suatu hari, ada sorang lelaki bernama Ali yg sedang bekerja d office . Tetiba dia rasa mcm isteri dia curang kat dia, dia terus lari dari office dia dan terus balik rumah ampartment dia. Apabila dia sampai dia rumah dia, dia terus masuk bilik dia dan ternampak isteri dia tgh tidur atas katil. Dia p bukak selimut sambil kata sayanggg....... Kemudian dia terkejut beruk apabila medapati isteri dia tgh bebogel. Jadi dia selonkar habeh satu rumah dok cari sapa dia yg buat nih. Apabila dia p check dia kat balcony rumah dia dan ternampak sorang lelaki tgh lari p kat perhentian bas, terdapat seluar panjang kat bahu dia, sambil dok pakai button baju dia . Dia pon apalagi dia p ambik peti ais rumah dia yg besar lg berat 2 dan baling kt laki tersebut dari tingkat 10. Kemudian dia pergi jumpa doktor dan doktor 2 tanya dia :-

Doktor : Ya boleh sy bantu

Ali : Tgn sy terseliuh sbb p angkat peti ais rumah sy yg besar lg berat

Doktor : (dalam hati) x dak keja ka p baling peti ais!

Kemudian dtg pulak seorang nih nama dia Abu mukanya hampir pecah tp x pecah lg.

Doktor : Masyaallah apa dah dah jadi kat awak?

Abu : Semalam sy pergi interview, sebyk 500 org sy seorg saja dpt keje nih.Dgn perasaan gembira sy kata kat bos sy "sy akn dtg awal giler ptg besok! Tp ptg td sy lupa asyik do tgk tv ja.kemudian sy tgk jam dah pukul 6.30 keja sy 6.50. Kemudian sy lari p kat perhentian bas pakai seluar pendek, letak seluar panjang kat atas bahu, sambil dok pakai button baju.Lepas 2 ada MANGKUK AYON MANA NK TAU P BALING PETI AIS KAT KEPALA SY DARI TINGKAT 10!!!!!!

Ali : ...................

Kemudian dtg lg sorang laki. Laki nih lg teruk! Dia siap kena ada org tlg tolak dia kat atas katil sambil di balut dgn kain penih satu bdn except mulut dia saja..

Doktor : Astagfirullahhalazim... apadah jd!

Laki trsbt : Aku nih accually org jahat! Aku suka p rumah yg besarX2 untuk p merogol. Selepas sy nampak laki dia keluar,sy terus masuk dan terus rogol pompuan mn yg ada, setelah beberapa jam dok rogol aku dgq ada org masuk. Aku pon Gabra dan terus menyorok dalam peti ais rumah dia yg besar lg berat 2. Lepas 2 ADA MAGKUK AYON MANA NK TAU P BALING PETI AIS 2 DARI TINGKAT 10!!!!!!!!!!!!!